Kanal 7’nin günlük Hint yapımlarından Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 114. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Masum’un 114. Bölümünde Kokila, Hetal’e Rashi konusunda kızacak. Hetal’e Rashi’ye karşı yumuşadığını söyleyen Kokila, Rashi’nin değişmediğini söyleyecek. Hetal ise son olayların Rashi’yi derinden etkilediğini gördüğünü kaydedecek. Ahem ise Gopi’nin üzerine titremeye devam edecek. Gopi’yi bir an olsun yalnız bırakmamaya çalışan Ahem, yaralı olarak yatan Gopi’yle ilgilenmeyi sürdürecek. Jigar ise Rashi ile aynı yatakta yatmak istemeyecek ve kendisi kanepenin üzerine uyuyacak. Rashi bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da bunu başaramayacak. Rashi annesi Urmila ile konuşup onun haklı olduğunu, değişmek için elinden geleni yaptığını ancak bunun kimsenin umurunda olmadığını söyleyecek ve bundan sonra annesinin sözünü harfiyen yerine getireceğini dile getirecek. Urmila ise Rashi’nin bu sözlerinden büyük mutluluk duyacak. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Temmuz Salı fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Salı günü saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 114. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 114. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Rashi yine ortalığı karıştırmaya başlayacak. Annesi Urmila’nın sözlerini uygulayan Rashi’nin bu kez evden ne zaman kovulacağı merak konusu oldu. Kokila, Rashi’nin değişebileceğine inanmayacak ve onun hareketlerini yine takip etmeyi sürdürecek. Urmila ise her zaman ki gibi Modi ailesine zorluklar çıkarmayı sürdürecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 14 TEMMUZ SALI FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Temmuz Salı fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in Gopi ve Rashi rolleri ile yer aldığı Hindistan yapımı dizisi Kanal 7’de her gün yayınlanmaya devam edecek.