Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 117. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümünde kendisini Modi ailesine sevdirmeye çalışan Rashi, Gopi’yi gezintiye çıkarmayı teklif edecek. Gopi’yi parka götürüp gezdirmek isteyen Rashi bunu Hetal ve Kokila ile paylaşacak. Kokila ise bu teklife sıcak bakmasa da Hetal’ın ısrarı ile kabul etmek durumunda kalacak. Gopi’yi parka götüren Rashi telefonla konuşmaya başlayacak. Bir anda ayağı takılan ve elbisesine basan Rashi dengesini kaybedip düşecek ve o esnada Gopi’nin tekerlekli sandalyesini elinden kaçıracak. Gopi ise tekerlekli sandalye ile birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. Ahem’in zamanında yetişip yetişmeyeceği sorusunun da yanıtı yeni bölümde verilecek. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 17 Temmuz fragmanı özeti yayına girdi. Cuma günü Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da başlayacak olan Hint dizisi yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

MASUM DİZİSİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 117. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 117. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin 117. Bölümünde Gopi’nin karşılaştığı büyük tehlike ekranlarda olacak. Zıt karakterde iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü ekranlara gelmeyi sürdürecek.

MASUM 17 TEMMUZ CUMA ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi 17 Temmuz Cuma özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Masum dizisi büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle izlenme devam ediyor. Her gün saat 16.10’da yayınlanan dizide heyecan sürüyor.