Kanal 7 Hint dizileri yeni bölümleri günlük olarak ekranlarda dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Masum yeni bölüm fragmanı 305. bölüm özeti olan 21 Ocak 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve televizyon ödülleri kazanan Masum dizisi, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Modi ailesinin ve Gopi’nin maceraları her gün ekranlarda yerini alıyor. Masum dizisinin 305. Bölümünde Gopi, Rada’ya dersini verecek ve onu yerdeki camların üzerinde yürütmek isteyecek. Rada ise gözyaşlarına boğulup Gopi’nin kendisini affetmesini isteyecek. Rada, Mira’ya yaptıklarını itiraf edince Kokila ve Hetal bu kötülüklere karşı büyük öfke duyacak. Diğer taraftan Paridi ise Modi ailesi ile daha da yakınlaşacak ve onların kalbini kazanmayı başaracak. Kokila da Paridi’ye karşı daha sevecen davranacak. Bu durumun aleyhine işlediğini fark eden Rada ise yine kötü bir planla devreye girecek. Masum dizisinin 305. Bölümünde Modi ailesinin sürpriz bir misafir gelecek. Bu misafirin Paridi ile olan bağlantısının ne olduğu ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 305. Bölüm özeti izle

Masum yeni bölüm fragmanı 305. Bölüm özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Rada, bütün öfkeyi yine üstüne çekecek. Modi evinde uslu duramayan ve Mira’nın canını yakan Rada, Kokila’yı karşısında bulacak. Gopi ise kızının yaralanmasının ardından Rada’ya bir ders vermek isteyecek.

Masum 21 Ocak 2021 Perşembe özeti fragmanı izle son bölüm

Masum 21 Ocak 2021 Perşembe özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. İzleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Hint yapımının yeni bölümünde eve gelen yeni misafir yine dengeleri değiştirecek. Modi ailesini neler beklediği sorusu ise 305. Bölümde yanıt bulacak.