Masum yeni bölüm fragmanı 317. Bölüm özeti olan Masum dizisi 2 Şubat 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 317. Bölümünde Gopi, hapisten çıkıp Modi konağına döndüğünde her şeyin değiştiğini görecek. Kızları büyümüş olacak ve birbirleri ile sürekli tartışacaklar. Paridi ile yüzleşen Gopi, ailesini ona emanet edip gittiğini ancak Paridi’nin emaneti koruyamadığını söyleyip ona kızacak. Paridi, aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yaptığını söyleyecek. Gopi ise Paridi’nin sadece kendi ailesini düşündüğünü, kendi ailesini ise hiç düşünmediğini söyleyip gözyaşı dökecek. Yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanan Gopi, değişen tüm durumlara karşı ne yapacağını şaşıracak. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi, Modi konağına döndükten sonra büyük bir boşluğun içine düşecek. Hint yapımı dizinin 317. Bölümü Salı günü saat 15.20’de Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

Masum yeni bölüm fragmanı 2 Şubat Salı özeti izle Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı 2 Şubat Salı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Gopi, Rada’yı öldürdüğü için uzun yıllar hapiste kalacak ve iyi hal indiriminden yararlanıp hapishaneden çıkacak. Modi evine dönen Gopi’yi bekleyen değişiklikler dizinin 317. Bölümünde ekranlara gelecek.

Masum 317. Bölüm fragmanı son bölüm özeti izle

Masum 317. Bölüm fragmanı son bölüm özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 317. Bölümünde Gopi, Raşi’nin kendisine anne demesi ile büyük şaşkınlık yaşayacak. Raşi’nin Jigar’ın öz babası olduğunu bilmediğini anlayacak. Kızlarının sürekli birbirleri ile didiştiğini gören Gopi, Paridi ile yüzleşip aileye sahip çıkamadığı için ona kızacak.