Masum yeni bölüm fragmanı 9 Şubat Salı tanıtımı olan Masum 324. Bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin merakla beklenen 324. Bölümünde Urmila, Mansi ile uğraşmaya başlayacak. Ona sürekli hakaret eden Urmila, Ahem’in yanına yakışmadığını söyleyip onu rencide edecek. Mansi ise yaşadıklarına dayanamayacak ve Mumbai’ye dönmek isteyecek. Mira da Mansi ile birlikte gitmek isteyince Kokila hemen yeni bir planla devreye girecek. Gopi ile Ahem’i bir araya getirmek isteyen Kokila, Mansi’nin Modi konağında kalabileceğini söyleyecek. Mansi ve Mira Modi ailesinin yanına taşınacak. Dağılan Modi ailesini eski günlerine döndürmek isteyen Kokila, Gopi ile Ahem’in arasındaki bağı güçlendirmek için her şeyi göze alacak. Masum dizisinin 324. Bölümü Salı günü saat 15.20’de ekranlara gelecek.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti ile 9 Şubat Salı Kanal 7

Masum yeni bölüm fragmanı özeti olan Masum 9 Şubat 2021 Salı tanıtımı Kanal 7 tarafından yayınlandı. Dizinin 324. Bölümünde Kokila, Mansi’nin Modi ailesinin evinde kalması için teklifte bulunacak. Mansi’nin yokluğunda Ahem ile Gopi’yi bir araya getirmeye çalışacak.

Masum 324. Bölüm fragmanı son bölüm özeti izle

Masum 324. Bölüm fragmanı son bölüm özeti yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severler ile buluşan Hint yapımının 324. Bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Masum dizisi oyuncuları isimleri ve dinleri nedir?