Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Masum dizisinin 344. Bölümü izleyicilerle buluşacak. Masum yeni bölüm fragmanı 1 Mart 2021 Pazartesi özeti olan Masum 344. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen 344. Bölümünde Paridi, Raşi’yi evden göndermeye çalışacak ancak hiç kimse bunu kabul etmeyecek. Özellikle Gopi, onun düzeleceğine inandığını söyleyip evde kalması gerektiğini dile getirecek. Paridi ise eşyalarını toplamaya başlayacak ve evdekilere sitem edecek. 10 yıldır hizmet ettiğini söyleyen Paridi, beklediği değeri görmediğini kaydedecek. Masum dizisinin 344. Bölümünde Raşi, Gopi’den özür dileyecek ve gerçekleri yeni anladığını söyleyecek. Urmila’nın evinde ise kargaşa hakim olacak. Urmila ve Kinjal birbirleri ile uğraşmaya devam edecekler. Su sızıntısından dolayı bir gece aynı yatakta uyumak zorunda kalacaklar ve Urmila Kinjal’i sabaha kadar tekmeleyecek. Dizinin yeni bölümünde Mira, suçsuz olduğunun ortaya çıktığını söyleyip Kokila’dan özür beklediğini dile getirecek. Kokila ise haklı olduğunu söyleyip Mira’dan özür dileyecek. Mira, bundan sonra ev işlerine yardım etmeyeceğini de sözlerine ekleyecek. Kokila da bunu kabul edecek. Masum yeni bölüm fragmanı 344. Bölüm özeti detayları ortaya çıktı.

Masum yeni bölüm fragmanı özeti izle

Masum Hint dizisi yeni bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Hint dizisinin 344. Bölümünde Modi ailesi hep birlikte tapınağa gidecekler. Raşi ise hasta olacak ve eve doktor gelecek. Daha sonra Hetal Paridi’yi arayacak ve Urmila ile ailesinin kısa bir süre Modi konağında kalması gerektiğini dile getirecek. Paridi ise Kinjal konusundaki rahatsızlığını söyleyecek. Hetal, Kinjal’in davranışları konusunda Paridi’ye garanti verecek.

Masum 344. Bölüm özeti fragmanı izle

Masum 344. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Hint dizisinin yeni bölümünde maskeli bir kadın ortaya çıkacak. Kokila ile geçmişe dayanan bir bağlantısı olan bu kadının kim olduğu da yeni bölümde ortaya çıkacak. Gizemli kadının kim olduğu ve Kokila ile nasıl bir geçmişe sahip oldukları sorusu da dizinin 344. Bölümünde yanıt bulacak.

Masum 1 Mart 2021 Pazartesi fragmanı özeti

Masum 1 Mart 2021 Pazartesi fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Kinjal ile Paridi arasında gerginlik çıkacak. Kinjal, akşam yemeğini büyük bir iştahla yiyecek. Bu sırada Raşi’ye kızınca Paridi duruma müdahale edecek.