Ekranların en çok izlenen Hint dizilerinden Masum 75. Bölümü ile devam edecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 5 Haziran özeti fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümünde Kinjal ile Daval odalarında konuşurken Urmila da gelip konuya dahil olacak. Kinjal Daval’ın kendi mahallelerine güzellik merkezi açmasını isteyecek. Kendisi gibi elit kadınların gidebileceği bir yer olmadığını, bu güzellik merkezinin bu ihtiyacı karşılayabileceğini söyleyecek. Urmila ise Kinjal’e haddini aşmaması gerektiğini, Kokila’nın neler söylediğini de hatırlatarak Daval’ın tatlı dükkanı açması gerektiğini kaydedecek. Diğer tatlıcılardan daha ucuz ve hızlı tatlı çıkarabileceklerini söyleyecek. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 75. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 5 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin yeni bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 5 Haziran özeti ve tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Dizinin tanıtımında yer alan Urmila ve Kinjal’ın tartışması yeni bölüme damga vuracak.

MASUM 75. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin son bölüm fragmanı özeti olan Masum 75. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Modi ailesine gelin olan Gopi’nin dram ve umut dolu yaşamı Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan yeni bölümlerle ekrana geliyor.