Masum dizisi 14 Haziran 2020 Pazar bölümü ile Kanal 7’de ekranlara konuk olacak. Ülkemizde önemli bir hayran kitlesine sahip olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 84. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Kokila ve Hetal Gopi’ye okuma yazma öğrenmesi için bir okul bakacak. Ancak okullar Gopi’yi kabul etmeyince Kokila, pek çok okula gittiklerini ancak hiçbirinin kabul etmediğini, bu gidişle de diğer okulların da kabul edeceğini zannetmediğini Gopi’ye söyleyecek. Gopi’nin kendisini bu gerçeğe hazırlaması gerektiğini söyleyen Kokila, umutsuz bir tablo çizecek. Diğer yandan ise Kinjal ile Urmila yine büyük bir tartışmaya girişecek. Kinjal, Urmila’nın tavırlarına karşılık vermeyi sürdürecek. Masum 14 Haziran Pazar özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Hindistan’da yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran Hint yapımı Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severlerin beğenisine sunulmaya devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 84. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Kanal 7’nin geniş bir hayran kitlesine sahip Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 84. Bölüm fragmanı özeti sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Dizinin son bölümünde Gopi yine umutsuz bir duruma düşecek. Hiçbir okulun kabul etmediği Gopi’ye okuma yazma öğretmek için Jigar gönüllü olacak.

MASUM 14 HAZİRAN PAZAR ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 14 Haziran Pazar özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin 84. Bölümünde Jigar’ın Gopi’ye ders vereceğini öğrenen Rashi yine sinsi planlarından birini hazırlayacak ve Gopi’nin ders almaması için tuzak kurmayı sürdürecek. Masum dizisi Pazar günü saat 16.10’da ekranlarda olacak.