Masum dizisi 91. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 91. Bölüm fragmanı özeti tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Masum’un yeni bölümünde izleyenleri çok şaşırtacak gelişmeler yaşanacak. Ahem ve Gopi dersler dolayısıyla yakınlaşacak. Ahem’e yakın olmaya alışık olmayan Gopi’nin eli ayağına dolaşacak. Kokila Gopi’ye karşı tavır alacak ve her seferinde Gopi’yi tersleyecek. Urmila ve Rashi’nin altın oyunu ise tesadüfen ortaya çıkacak. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 21 Haziran Pazar özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı 91. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 91. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 91. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sayfalarından paylaşıma açıldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, kendisini Kokila’ya affettirmek için büyük çaba sarf edecek ancak Kokila Gopi’yi görmezden gelmeyi sürdürecek. Ahem ile Gopi’nin yakınlaşması ise yeni bölüme damga vuracak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 21 HAZİRAN PAZAR ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi 21 Haziran Pazar özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin 21 Haziran’da saat 16.10’da yayınlanacak son bölümünde Gopi’nin okula başlaması sonrası artan dersleri ve ev işlerine yeterince vakit ayıramaması konuları ekranda olacak.