Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 299. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümü 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 15.20’de Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin 299. Bölümünde Rada’ya büyük bir oyun oynayan Modi ailesi, Rada’yı Urmila’nın öldüğüne inandıracak. Rada ise hapse gireceği korkusu ile onlara yalvarıp durumu polise haber vermemelerini isteyecek. Kokila, Rada’ya şartlarını söyleyip kabule ettirecek. Oyun sona erdiğinde ise Urmila evine dönecek. Urmila bir süre sonra evde sıkıldığını söyleyip çıkmak isteyecek ancak Kinjal ve Daval oyunlarının ortaya çıkmaması için onu engelleyecek. Bu sırada Rada, yine uslu durmayacak ve kötülüklerine kaldığı yerden devam etmek isteyecek. Masum dizisinin 299. Bölümünde heyecan daha da katlanacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 15 Ocak 2021 Cuma özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 299. Bölümünde Paridi’ye karşı yeni bir plan yapan Rada, Kokila’ya Jigar’a karşı yaptıkları planı anlatacak. Kokila ise Paridi’ye güvendiği ve Gopi’yi suçladığı için kendisine kızacak. Paridi ve babasından evi terk etmelerini isteyecek.

MASUM 299. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum 299. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi duruma müdahale edip Paridi’nin evden gönderilmemesi gerektiğini söyleyecek. Paridi’nin Jigar’ı sevdiğini ve kendisinin durumu yanlış anladığını dile getirecek. Modi ailesinin diğer üyeleri de Gopi’ye bu konuda destek verecek ve Kokila Paridi’nin kalacağını kaydedecek.

Masum dizisi oyuncuları isimleri ve dinleri nedir?