Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 104. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Ekranların çok izlenen Hint yapımlarından olan Masum dizisinin 104. Bölümünde Rashi’den Jigar’a karşı yeni ataklar gelecek. Rashi, Jigar’a kendisini affettirmek için elinden geleni yapacak. Jigar ise Rashi’nin bu sahte hareketlerine kanmayıp öfkeli halini sürdürecek. Bunun üzerine yeni plan yapan Rashi, Gopi’yi devreye sokup Sonal’la bir görüşme ayarlayacak ve Sonal’dan Jigar’a yalan söylemesini, kendisini aklamasını isteyecek. Yalan söylemeyi kabul etmeyen Sonal’a ise kötülük yapacak. Rashi, Sonal’ın bindiği aracın lastiğini patlayıp evine dönecek ancak Sonal’ın ortadan kaybolduğunu duyunca panikleyecek. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 4 Temmuz Cumartesi fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin günlük Hint yapımları arasında yer alan Masum dizisi Cumartesi günü saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 4 TEMMUZ CUMARTESİ FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 4 Temmuz Cumartesi fragmanı özeti dizi severler için paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin 4 Temmuz’da yayınlanacak bölümünde yine konakta ortalık karışacak. Sonal’ın kaybolduğunu duyan Gopi, olup bitenleri anlatmak isteyecek ancak Rashi yine Gopi’yi engellemek adına her şeyi yapacak. Çaresiz kalan Gopi’nin gerçekleri anlatıp anlatmayacağı 4 Temmuz’da yayınlanacak bölümde belli olacak.

MASUM 104. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 104. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum dizisinin 104. Bölümünde Jigar’ın Rashi’ye karşı duyduğu öfkenin yeni sahneleri, Rashi’nin bu durum karşısında yapacağı yeni planlar ve Gopi’nin bu planlardaki rolü ekranlarda olacak. Birbirine zıt karakterde olan 2 kuzenin öyküsü kaldığı yerden devam edecek.