Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanmaya devam eden Masum dizisinin yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 6 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Yeni bölümde yine büyük olaylar olacak. Gopi mango kutularını saymayı beceremeyince Rashi ablasından yardım isteyecek. Daha sonra ise Ahem’in çalışanlarına farklı bir şey gidecek. Kinjal atletleri yazısını gören Ahem soluğu Gopi’nin yanında alacak ve Gopi’ye çok kızıp, cahilliğini yüzüne vuracak. Gopi’ye en ufak işleri bile düzgün yapamadığını söyleyen Ahem, büyük bir öfke patlaması yaşayacak. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 76. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümü yine çok konuşulacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 6 HAZİRAN ÖZETİ FRGAMANI

Masum dizisinin 6 Haziran Cumartesi özeti ve fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Birbirine tamamen zıt karakterde olan 2 kuzenin hikayesi Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor.

MASUM 76. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin son bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 76. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizi saat 16.10’da başlayacak.