Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severlerle buluşmaya devam ediyor ve dizinin yeni bölüm tanıtım videoları her gün ekranlarda yerini alıyor. Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 7 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Yakından takip edilen Hindistan yapımı dizilerden olan Masum dizisinin 7 Haziran’da saat 16.10’da yayınlanacak bölümünde heyecanla izlenecek gelişmeler ekranlara gelecek. Hetal ve Jigar Rashi hakkında konuşacak. Kokila ise Rashi’nin Gopi’ye yeni kötülükler yapmaması için yakın takipte olacak. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 77. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Modi ailesinden olan Kokila’nın oğlu Ahem için bir gelin arayışı ile başlayan Hint dizisinin hikayesinde Gopi ve ardından Rashi evlenmiş, 2 kuzen aynı konakta yaşamaya başlamıştı. Rashi ve annesinin Gopi’ye karşı hazırladıkları tuzaklar ile heyecanın katlandığı dizi Kanal 7’de yayınını sürdürüyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 7 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Sevilen Hint yapımlarından Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 7 Haziran özeti ve fragmanı yayınlandı. Karakterleri birbirinden tamamen farklı olan Gopi ve Rashi adlı 2 kuzenin öyküsü Kanal 7 ekranlarında dizi severler ile buluşuyor.

MASUM 77. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin son bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 77. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı dizide Modi ailesinde gelişen olaylar ekrana taşınıyor.