Türkiye’de yayınlanan Hint dizilerinin önemli bir hayran kitlesi var. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve her gün izleyici ile buluşan Masum dizisi büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 8 Haziran özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin son bölümünde Ahem’in Gopi isyanı diziye damga vuracak. Artık sabrının kalmadığını söyleyen Ahem, Gopi’nin sağlığını bozduğunu dile getirecek ve kendisinden uzak durması gerektiğini kaydedecek. Gopi’nin ise hayalet sorunu sürecek. Rashi ava giderken avlanıp Gopi’den çok fena dayak yiyecek. Masum son bölüm fragmanı ve özeti olan Masum 78. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Ülkesinde yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve ödülleri toplayan dizi geçtiğimiz aylarda ilk bölümü ile yayına başlamıştı.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 8 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin sevilen yapımlarından Masum dizisi 8 Haziran özeti ve fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı kanalın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin olduğu Masum dizisi günlük olarak yayınlanıyor.

MASUM 78. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Gopi ve Rashi’nin hikayesinin konu edildiği Masum dizisinin son bölüm fragmanı özeti olan Masum 78. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Modi ailesine gelin olan Gopi’nin dram yüklü öyküsünde Ahem’in öfkesi ve Kokila’nın Gopi’yi koruması ile Rashi’nin tuzakları ekrana geliyor.