Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 97. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizi severlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Masum dizisinin 97. Bölümünde Jigar, Rashi’ye ilanı aşk edecek ve ondan çok hoşlandığını söyleyecek. Diğer taraftan Kinjal reklam yüzü olarak ekranlarda yer alacak ve Urmila bu duruma çok sevinecek. Daval ise habersiz olduğu bu durumdan haberdar olacak. Diğer yandan Ahem, Gopi’ye derslerine çalışıp çalışmadığını soracak. Gopi ise çalıştığını söyleyecek ve çarpım tablosundan ezberlediği rakamları söyleyecek. Kokila, gelini Gopi’nin her işi becerebileceğini söyleyerek onu övecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 27 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Cumartesi günü saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 97. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI OKU

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 97. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı yayına girdi. Modi ailesinin konağında geçen olaylar yeni bölümde de izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Sürprizlerin, beklenmedik olayların olduğu dizinin 97. Bölümünde Modi ailesi ile Urmila’nın ailesi karşı karşıya gelecek. Daval’ın olaylar karşısında nasıl tutum alacağı ve Kokila’nın Urmila’ya ne söyleyeceği yeni bölümde belli olacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 27 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ OKU VE İZLE

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 27 Haziran fragmanı özeti yayınlandı. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hindistan yapımı dizi Kanal 7 televizyonunda her gün saat 16.10’da izleyici ile buluşmayı sürdürüyor.