Kanal 7 ekranlarında geçtiğimiz aylarda ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede büyük bir ilgiyle takip edilen Masum dizisi 81. Bölümü ile ekranlara gelecek. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve ülkemizde Masum adıyla yayınlanan dizide Gopi ve Rashi’nin öyküsü Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 11 Haziran fragmanı özeti dizi severlerin dikkatine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Kokila’nın Rashi’yi suçüstü yakalaması üzerine Hetal de olan biteni öğrenmek isteyecek. Kokila ise Hetal’e neler olup bittiğini anlatmayacak, Rashi’ye sormasını isteyecek. Ahem ile Gopi ise elbise almak için bir dükkana girecek. Ahem Gopi’yi istediği şeyi alabileceğini söyleyerek mutlu edecek. Masum 81. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 11 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 11 Haziran fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı Hint dizi sevenlerin beğenisine sunuldu. Rashi’nin Gopi’yi daha çok kıskanacağı ve Urmila ile yeni planlar yapmaya devam edeceği yeni bölümler Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

MASUM 81. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Hint dizileri arasında en çok izlenen yapımlardan Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 81. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin olduğu dizi 16.10’da günlük olarak yayınına devam ediyor.