Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 295. Bölüm özeti tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Hint dizisinin 295. Bölümünde Paridi ve Jigar’ın nişan töreni yapılacak. Urmila gönülsüz de olsa törene katılacak ve nişanın gerçekleşmemesi için yüzüğü çalacak. Bunu fark eden Rada ise yüzüğü Urmila’nın çantasından alıp Gopi’nin elbisesinin üstüne atacak. Herkes yüzüğün nerde olduğunu anlamaya çalışırken Paridi Gopi’nin elbisesinde görüp herkese gösterecek. Gopi ise zor bir durumda kalacak. Daha sonrasında Paridi ve Jigar’ın yüzük takma seremonisi tamamlanacak. Ardından Jigar Raşi’nin resmini görünce yaptığı hatanın farkına varacak ve kendisine kızacak. Hetal ise oğlunun ağladığını görüp onu sakinleştirmeye çalışacak. Rada yine uslu durmayacak ve hazırlanan kına şişelerinin yerine boya koyacak. Kına yapılırken Paridi’nin yüzü zarar görünce, Paridi Gopi’ye kızacak. Kokila ise Gopi’yi savunacak. Daha sonra mutfağa gidip boya şişelerini görecek ve bunları kimin getirdiğini anlamaya çalışacak. Gopi ne olduğunu bilmediğini söyleyince Paridi, her zaman böyle konuşup işin içinden sıyrıldığını söyleyecek. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 295. Bölüm fragmanı yayına girdi. Hint dizisinin 295. Bölümü 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 15.20’de dizi severlerin beğenisine sunulacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 11 Ocak tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Gopi, değiştirilen şişelerden dolayı büyük üzüntü yaşayacak. Kokila ise Gopi’nin bunları önce kontrol etmesi gerektiğini hatırlatacak. Rada bu gelişmelerden dolayı çok mutlu olacak.

MASUM 295. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum 295. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 295. Bölümünde Jigar, nişanlandığı halde mutlu olmayacak. Raşi’yi hatırlayıp üzülmeye devam edecek. Ahem ise onu teselli edecek. Daha sonra nikah törenine geçilecek ancak orada Urmila sürprizi ile karşılaşacaklar.