Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımlarından olan Masum dizisi 240. Bölümü ile yayınını sürdürecek. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 240. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizide Gopi ile Rashi’nin öyküsü ekranlara taşınıyor. Saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicilerine hissettiren Hint yapımının oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh ve Rupal Patel isimleri rol alıyor. Orijinal adı Saathiya olan Hindistan yapımı dizide saf bir kız olan Gopi’nin Modi ailesinden Ahem ile evlenmesi ile olaylar başlıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin büyük bir hayran kitlesi var. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizinin 240. Bölümü yayına girecek. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 17 Kasım özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM 17 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 17 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Senaryosunu Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas ve Akash Derin’in yazdığı Masum dizisinin yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ve Pawan Kumar oturuyor.

MASUM 240. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 240. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı dizi severlerle buluştu. Her gün saat 15.30’da ekranlara gelen yapım Salı günü aynı saatte izleyici ile buluşacak.