Masum Hint dizisi yeni bölümleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Masum Hint dizisi izle aramaları yapılmaya devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 239. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Sevilen Hint dizisinin yeni bölümünde Tripti Umang’ı sürekli olarak tehdit edecek. Kokila ve Gopi ise bu tehlikeli ikiliden gözlerini ayırmayacak. Umang’ın Tripti ile evli olduğunu öğrenen Kokila ve Gopi’nin bu gelişme karşısında ne yapacağı ise 239. Bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 16 Kasım özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin en çok izlenen Hint dizilerinden olan Masum dizisi, masumiyetin hırsla harmanlandığı bir hikayeyi ekranlara taşıyor. Masum dizisi yeni fragman ve tanıtım detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM 16 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 16 Kasım Pazartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum’un son bölümünde Gopi ve Kokila, Tripti’nin odasına evlilik kolyesi bulacak. Bu evlilik kolyesi ile Umang’ın planlarını ortaya çıkarmak isteyen ikili yeni bir plan yapacak. Kolyeyi Umang’ın bulması için uygun bir yere koyan Kokila, bir köşeye saklanıp beklemeye başlayacak. Kolyeyi bulan Umang ise Kokila’yı görünce şok olacak ve kolyenin Rada için olduğunu söyleyecek.

MASUM 239. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 239. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımının son bölümünde Tripti, Umang’ı gerçekleri herkese anlatmakla tehdit edecek. Umang ve Tripti daha sonra gizlice bahçede buluşacaklar. O sıralarda mutfakta olan Gopi ve Kokila ise ikiliyi sarılırken görecek. Onların evli olduğunu anlayan Kokila ve Gopi’nin ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.