Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 176. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin son bölümünde Urmila Kokila’ya bir oyun oynayacak ve onun şeker hastası olduğunu Modi ailesinin bireylerinin duymasını sağlayacak. Daha sonra eve bir doktor gelecek ve Urmila ile Kokila’yı muayene edecek. Doktorun açıklamaları karşısında şok olan Urmila’nın ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Eylül fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. 176. Bölüm yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir heyecana sahne olacak. Birbirine tamamen zıt karakterde iki kuzenin hikayesinin anlatıldığı Hint yapımı her gün Kanal 7’de yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE 14 EYLÜL PAZARTESİ

Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 14 Eylül Pazartesi özeti fragmanı yayına girdi. Masum dizisinin son bölümünde Urmila’nın oyunu yüzünden Kokila’ya şeker hastalığı teşhisi konulacak ve Urmila’nın perhiz yapması istenecek. Ahem ise annesinde bu hastalığın belirtilerinin olmadığını söyleyip bu işte bir yanlışlık olacağında ısrar edecek. Urmila ise Kokila’nın hastalığı ile dalga geçecek.

MASUM 176. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU KANAL 7

Masum 176. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Gopi, Ahem’in saydığı diyabet belirtilerinin Urmila’da olduğunu fark edecek. Ahem ise eve doktor çağıracak ve annesinin yeniden muayene olmasını sağlayacak. Doktor Urmila’yı da muayene edecek ve herkesi şaşırtan sonucu paylaşacak.