Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 122. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 122. Bölümünde Rashi’nin doğum gününün olduğunu hatırlayan Hetal, Kokila’ya doğum günü için hazırlık yapacaklarını söyleyecek. Modi ailesi de o gün işe gitmeyeceklerini, doğum günü partisine katılacaklarını söyleyecek. Rashi ise kendisi için bir doğum günü düzenlenmesine gerek olmadığını söyleyip bu yıl doğum gününü kutlamayacağını Modi ailesine söyleyecek. Tam o sırada Urmila hediyelerle ortaya çıkacak ve kızının doğum gününü görkemli şekilde kendisinin kutlayacağını söyleyecek ve herkesi şaşırtacak. Rashi bu durumdan oldukça memnun olurken, Modi ailesi ise olan biteni anlamaya çalışacak. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 22 Temmuz fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanmaya devam eden Masum dizisi 122. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 122. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 122. Bölüm özeti tanıtımı olan Masum 122. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Rashi’ye doğum günü sürprizinin yapılacağı 122. Bölümde Urmila’nın doğum günü için ortaya çıkması yine ortalığın karışmasına sebep olacak. Doğum günü için yapılan kutlamanın hesabını gören Urmila fiyata itiraz edecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 22 TEMMUZ ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 22 Temmuz özeti fragmanı izleyici ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizi de heyecan kaldığı yerden devam edecek ve yeni bölüm saat 16.10’da yayınlanacak.