Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 137. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan Masum 6 Ağustos Perşembe fragmanı özeti yine çok konuşulacak. Modi ailesi hep birlikte bir düğün törenine katılacak ve gelinin kim olduğunu anlayınca büyük şaşkınlık yaşayacak. Ahem Anita’yı görünce donup kalacak. Gopi ise gözyaşlarına hakim olamayacak. Kokila ve Hetal’in de büyük şaşkınlık yaşayacağı düğün töreni yeni bölümde ekranlarda olacak. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan dizi Perşembe günü saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 137. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 137. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin 137. Bölümünde Modi ailesinin çok şaşıracağı gelişmeler ekranlara yansıyacak. Anita’nın düğününde neler olacağı Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 6 AĞUSTOS PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 6 Ağustos Perşembe fragmanı özeti yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı yapımda heyecan kaldığı yerden devam ediyor.