Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanmaya devam eden Hint yapımı dizilerden olan Masum 126. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 126. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Jigar ile Rashi arasındaki buzlar eriyecek. Rashi’nin eski alışkanlarından uzaklaşıp daha pozitif biri olduğunu gören Jigar, Rashi’ye daha sıcak davranmaya başlayacak ve onu terslemeyecek. Bu duruma çok sevinen Rashi ise Jigar’ın koltuğun üzerinde artık uyumaması gerektiğini söyleyecek. Rashi ile Jigar arasındaki diyaloglar yeni bölümde de izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 26 Temmuz Pazar özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizi 16.10’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 126. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi 126. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Dizinin son bölümünde yine önemli gelişmeler izleyiciler ile buluşacak. Rashi ve Jigar arasındaki gerilim azalacak ve ikili birbirine daha da yakınlaşacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 26 TEMMUZ PAZAR ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi 26 Temmuz Pazar özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hint yapımı günlük olarak yayınını sürdürüyor.