Mucize Doktor 29. Bölüm fragmanı dizi severler tarafından merakla bekleniyor. Son yayınlanan bölümde Ali’nin babası ortaya çıkıyor ve Ali Vefa ciddi bir hastalığı olan babasını kurtarmaya çalışıyordu. Fox TV’de yayınlanan dizinin yeni bölüm detaylarını merak eden izleyiciler, Mucize Doktor son bölüm fragmanı yayında mı? Mucize Doktor bitti mi, bu hafta var mı? Mucize Doktor dizisi ne zaman yayınlanacak, bugün yok mu? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan’ın yer aldığı popüler dizinin fragman ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize Doktor dizisi 29. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin çekimlerine ara verildiği biliniyor. Mucize Doktor dizisinin yayınlanan son bölümünde Damla ve Nazlı, ilk kez bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenmiş ve birbirlerine girmişlerdi. Gizemli bir ziyaretçinin etkisi altına giren Ali ise her şeye rağmen babasını kurtarmak için çabalamıştı.

MUCİZE DOKTOR BİTTİ Mİ? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Mucize Doktor dizisi bitmedi. Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü bir süre daha yayınlanmayacak. Bunun yerine dizinin 1. Bölümü 9 Nisan akşamı Fox TV ekranlarında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünün en az 1 ay daha yayınlanmayacağı biliniyor.

MUCİZE DOKTOR BU HAFTA, BUGÜN VAR MI?

Mucize Doktor dizisinin son bölümü bu hafta ve bugün yok. Bunun yerine dizi ilk bölümü ile dizi severlerin karşısına çıkacak. Dizinin yayınlanan 28. Bölümünde Ali, babası ile ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtmıştı. Ferman ve Ali, ciddi bir yol ayrımına gelmişti.