Televizyon ekranlarının en çok izlenen ve yeni bölümleri merakla beklenen yapımlarından olan Mucize Doktor dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin yayın detaylarını araştıran dizi severler, Mucize Doktor hangi gün oynuyor? Mucize Doktor hangi kanalda yayınlanıyor? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman başlıyor? Mucize Doktor saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtlarını arıyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in yazdığı Mucize Doktor dizisinde başrolde Ali Vefa rolü ile Taner Ölmez var.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ferman rolünde Onur Tuna, Nazlı rolünde Sinem Ünsal, Ferda rolünde Seda Bakan ve Beliz rolünde Hazal Türesan rol alıyor. Mucize Doktor dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

MUCİZE DOKTOR HANGİ GÜN OYNUYOR?

Mucize Doktor dizisi her hafta Perşembe günü oynuyor. Dizinin 39. Bölümünde Ali’yi süratle kaybettiğini hisseden Nazlı, ona son bir teklifte bulunacak ve birlikte ilişkilerini kurtarmak için yeni bir yol denemeye karar verecekler. Diğer yandan durumu tüm müdahalelere rağmen kötüleşmeye devam eden bir hasta, Ferman ile Ali’yi şaşkına çevirecek.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm 26 Kasım 2020 Perşembe akşamı başlıyor. Dizinin yeni bölümünde yeni bir cerrahi şefi seçmeye zorlanan ve ekipten birinin bir hata yaptığından şüphelenen Tanju, Ferman’ı sıkıştırmaya başlayacak.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi

MUCİZE DOKTOR HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Mucize Doktor dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Sevilen dizinin 39. Bölümünde Ali, Nazlı’nın hatırı için kendini hiç olmadığı kadar zorlayacak. Günün sonunda ise Berhayat Hastanesi’nde kozlar tekrar paylaşılacak. Ancak hiç kimse tam aradığını bulamayacak.

MUCİZE DOKTOR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mucize Doktor dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntülerinin ardından yeni bölümü izleyicilerle buluşacak.

yeni başlayacak diziler 2021 star tv, kanal d, fox tv, show tv, trt 1