Televizyon ekranlarında izleyiciler ile buluşan Mutluluk Zamanı filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Mutluluk Zamanı filminin çekildiği yer neresi, Mutluluk Zamanı filmindeki Heybeliada restaurant nerede, Mutluluk Zamanı filmindeki klasik araba markası nedir ve Mutluluk Zamanı filminde çalan şarkılar hangileridir sorularının yanıtları ortaya çıktı. Şenol Sönmez’in yönettiği filmde Metin Namlıses ve Berna Akpınar yapımcı olarak dikkat çekiyor.

Mutluluk Zamanı filminin senaryosunu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer yazdı. Filmin başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt paylaşıyor. Filmde ayrıca Dila Bayrak, Levent Öktem, Nazlı Kar ve Kerem Hakan Ilçin rol alıyor. Romantik Komedi türünde olan Mutluluk Zamanı filmi 2017 yılında çekildi ve 114 dakika sürüyor. 9 Kasım 2017’de vizyona girerek sinemaseverler ile buluşan filmi sinemalarda 571 bin 488 kişi izledi ve film 7 milyon 46 bin 505 TL hasılat elde etti. Mutluluk Zamanı filmi ile ilgili tüm detaylar haberimizde tescobet yer alıyor.

Mutluluk Zamanı filminin çekildiği yer nerede çekildi?

Mutluluk Zamanı filminin çekildiği yer Heybeliada’dır. Mutluluk Zamanı filmi İstanbul’un farklı ilçe ve semtleri ile Heybeliada’da çekildi. Filmde kusursuz bir hayata sahip olan Mert ile heykeltıraş Ada’nın yollarının kesişmesi konu ediliyor.

Mutluluk Zamanı filmindeki Heybeliada restaurant nerede?

Mutluluk Zamanı filminin bazı sahneleri Heybeliada’da bulunan bir restaurantta çekilmiştir. Restaurantın ismi ve tam konumu hakkında detay bulunmuyor.Çekimlerin tamamlanmasının ardından film sinemalarda tescobet giriş gösterime girdi.

Mutluluk Zamanı filmindeki klasik araba markası nedir?

Mutluluk Zamanı filmindeki klasik araba markası 1958 model Chevrolet Corvette’dir. Önceki yıllarda tek farlı modeller üreten firma, 1958’de çift farlı modeli ile büyük ilgi görmüştür.

Mutluluk Zamanı filminde çalan şarkılar

Mutluluk Zamanı filminin başrolleri Barış Arduç ve Elçin Sangu, ünlü müzisyen Bülent Ortaçgil’in Bu Su Hiç Durmaz adlı şarkısını film için seslendirdi.

Mutluluk Zamanı filmi oyuncuları isimleri

  • Barış Arduç
  • Elçin Sangu
  • Cengiz Bozkurt
  • Dila Bayrak
  • Levent Öktem
  • Nazlı Kar
  • Kerem Hakan Ilçin