Fox TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Öğretmen dizisi 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusuna yanıt arayan izleyiciler, ilk dört bölümü yayınlanan dizinin son bölümüne dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Oyuncuları İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol, yapımcıları Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy ve yönetmeni Koray Kerimoğlu olan dizinin senaryosunu ise Merve Girgin yazıyor. Medyapım ve MF Yapım ortaklığı ile yapılan dizinin fragman detayları ortaya çıktı.

ÖĞRETMEN 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Öğretmen dizisi 5. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin 4. Bölümü geçtiğimiz günlerde ekranlara geldi. Coronavirüs nedeniyle bir çok dizi seti durduruldu. Öğretmen dizisinin yeni bölümüne dair detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak. Çarşamba günleri ekrana gelen dizinin 5. Bölümünün yayın durumu belirsizliğini koruyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Öğretmen dizisi yeni bölüm fragmanı izleyici ile buluşamadı. Fox TV’nin sevilen dizisi Öğretmen’in ilk bölümü 4 Mart’ta yayınlanmıştı. Fizik öğretmeni Akif Erdem’in öğrencilere bir ders vermeye çalıştığı dizi kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.