Payitaht Abdülhamid yeni bölüm fragmanı olan 107. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Payitaht Abdülhamid yayın günü detaylarını merak eden izleyiciler, Payitaht Abdülhamid ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Payitaht Abdülhamid hangi kanalda, saat kaçta oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid’in hayatının ve dönem olaylarının anlatıldığı tarihi dizinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Sedef Avcı ve Başak Daşman gibi popüler isimler yer alıyor. Payitaht Abdülhamid dizisine dair merak edilen yayın notları haberimizde yer alıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölüm 7 Şubat 2020 Cuma günü yayınlanacak. Payitaht Abdülhamid 107. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde, Zalman darphane baskını ile Osmanlı’yı ve Abdülhamid’i dize getirme planına devam ediyor. Zalman, Osmanlı’nın para gücünü yok etmeye çalışır. Bu durumu bilen İngilizler ise Osmanlı’ya borçların ödenmesi için baskı yapar.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Payitaht Abdülhamid son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Son bölümde Halil Halid, Yanık’ın adamı olan Panait’i alır ve Yanık da Tatar’ı kaçırır. Halil Halid ve adamları Tatar’ı kurtarmaya çalışır ancak bir tuzağa doğru gittiklerinden habersizdirler. Cemile kuyuda son nefesini vermek üzeredir. Bidar ise her şeyi Abdülhamid’e anlatır. Abdülhamid, Bidar ve Naime’nin Cemile’nin kocası ile ilgili yaptıklarından haberdar olduğunu öğrenir ve öfkelenir.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Abdülhamid, Blavatsky’nin de olayların içinde olduğunu öğrenir. Halil Halid ve adamları ise düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışır. Ahmet Paşa ve İsmail Hakkı’nın kısıldıkları mahzende ölüp ölmeyeceği yeni bölümde ortaya çıkacak.