Dizi severlerin büyük bir heyecanla beklediği Ramo dizisi başlıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın’ın olduğu Ramo dizisinin 1. Bölüm yayın ayrıntıları merak ediliyor. Ramo dizisi 1. Bölüm ne zaman başlıyor? Ramo dizisi hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Ramo dizisi saat kaçta başlayacak? Ramo dizisi oyuncuları kim, konusu ne? Soruları yanıt arıyor. Başrollerini Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in paylaştığı Ramo dizisinin yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Ramo dizisi yeni bölüm 14 Ocak 2020 Salı günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Ramo dizisi 1. Bölümü ile ekranlara gelecek. Murat Yıldırım’ın “Ramo” karakterine hayat vereceği yapım bir başkaldırış hikayesinin ekseninde dönecek.

yeni başlayan diziler 2021 listesi

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Ramo dizisi bu akşam (14 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Birinci bölümü ile ekranlarda yerini alacak yapımda efendisine başkaldıran Ramo’nun sıra dışı yaşamının hikayesini izleyeceğiz. Ramo dizisi konusunda ayrıca aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk kavramlarına daha yakından bakacağız.

İç mimar villa tasarımları ve projeleri iç mimar salon tasarımları

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTER İSİMLERİ NEDİR?

Ramo dizisi oyuncuları ve karakter isimleri şöyle;

Murat Yıldırım (Ramo)

Esra Bilgiç (Sibel)

İlker Aksum (Hasan)

Yiğit Özşener (Yavuz)

Görkem Sevindik (Boz)

İdil Fırat (Fidan)

Cemre Baysel (Fatoş)

İlhan Şen (Neco)

Rüzgar Aksoy (Halef)

Sacide Taşaner

Macit Koper