Ramo dizisi TV ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Yayınlandığı günlerde izlenme rekorları kıran ve dizi severleri ekran başına kilitleyen Ramo dizisi yeni bölümleri ile televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmayı sürdürüyor. Ramo dizisinin yayın detaylarını merak eden izleyiciler, Ramo hangi gün oynuyor? Ramo dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Ramo dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının cevabını araştırıyor. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın Ramo rolünde ve Esra Bilgiç’in Sibel rolünde başrolleri paylaştığı Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Cihangir rolü ile Olgun Şimşek, Hasan rolü ile İlker Aksum ve Yavuz rolü ile Yiğit Özşener de var. Ramo dizisinin yayın günü ve tarihi ile Ramo son bölüm ne zaman başlıyor ve Ramo başlama saati sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

RAMO HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ramo dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin 24. Bölümünde Ramo ve ailesi Fidan’ın ölümü ile yıkılacak. Başta Ramo olmak üzere bütün aile katili bulmak için ant içecek. Ramo en başta Cihangir’den şüphelenecek. Mazhar da olup bitenden şüphelendiği için o da kendi yöntemleri ile hem Fidan’ın katilini hem de Vasili’nin mallarını yok edenleri arayacak.

RAMO DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ramo dizisi yeni bölüm 11 Aralık 2020 akşamı başlıyor. Dizinin son bölümünde Ramo ile Mazhar’ın yolları kesişecek. Bu durum Ramo için hiç de hoş olmayacak. Diğer yandan Ramo’ya bu işlerden uzak duracağının sözünü veren Sibel, önemli bir ipucu yakalayıp bunun peşinden gitmek zorunda kalacak.

RAMO HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Ramo dizisi Show TV kanalında yayınlanıyor. Dizinin 24. Bölümünde, peşinden gittiği ipucu Sibel’in başını büyük bir belaya sokacak ve bu bela Ramo için bir ölüm kalım meselesi haline gelecek.

RAMO DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Ramo dizisi son bölümü saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önceki haftadan özet görüntülerinin ardından yeni bölümü dizi severlerle buluşuyor.