Ramo dizisi yeni bölümü olan 8. Bölümü ile ekranlara gelecek. Ramo dizisi ne zaman? Ramo dizisi hangi gün oynuyor? Ramo dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda ayrıca İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat ve Cemre Baysel’in yer aldığı Ramo dizisi, kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişti. Kısa zamanda büyük bir hayran kitlesi toplayan dizi, 2020 dizileri arasında kalıcı olacağa benziyor. Ramo hakkında merak edilen yayın günü detayları haberimizde yer alıyor.

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ramo dizisi yeni bölüm 3 Mart 2020 Salı günü oynuyor. Ramo dizisinin son bölümünde Ramo, Süleyman’dan alacağı intikamın son adımına geliyor. Ramo, Süleyman’ı alarak bir yolculuğa çıkıyor. Alpay ise karşı saldırıya geçip Ramo’ya ve mahalleye karşı büyük bir operasyon başlatıyor.

RAMO DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA YAYINLANIYOR?

Ramo dizisi son bölüm Show TV kanalında, saat 20.00’de yayınlanıyor. Ramo’nun yeni bölümünde Yavuz, savaş başlatan Ramo’nun yanında olmayacağını söylüyor. Ramo ise Fatoş’un peşine düşüyor ve Fatoş’u geri almaya çalışıyor. Ramo’nun Fatoş planı büyük bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor.

yeni başlayan diziler