Sadakatsiz dizisinin yayın detayları merak ediliyor. Sadakatsiz hangi gün, yeni bölüm ne zaman başlayacak? Sadakatsiz dizisi hangi kanalda oynuyor, nerede çekiliyor, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Dram ve psikolojik gerilim türleri ile ekrana gelen televizyon dizisi, Doctor Foster adlı İngiliz dizisinden uyarlandı. Senaristi Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk, yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ve Benal Tairi olan dizinin başrollerini Cansu Dere (Asya Yılmaz), Caner Cindoruk (Volkan Arslan) ve Melis Sezen (Derin Arslan) paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Kenan Ece (Turgay Güngör), Burak Sergen (Haluk Güçlü), Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik), Özge Özder (Derya Samanlı) ve Mahmut Gökgöz (Altan Saygıner) rol alıyor. Müziklerini Cem Öget’in hazırladığı dizi 1. Sezon 18. Bölümü ile yayında olacak. Yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Med Yapım ve Mednova tarafından çekilen dizi 7 Ekim 2020 tarihinden itibaren izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal, çekildiği yer ve başlama saati sorularının yanıtları ortaya çıktı.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

Sadakatsiz hangi gün oynuyor?

Sadakatsiz dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 18. Bölümünde sürpriz yüzleşmeler izleyicilerle buluşacak. Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya itecek.

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Sadakatsiz dizisi yeni bölüm 17 Şubat 2021 Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar bekliyor olacak.

Sadakatsiz hangi kanalda oynuyor?

Sadakatsiz dizisi Kanal D kanalında oynuyor. Dizinin 18. Bölümünde yaşanan gelişmeler, sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlayacak. Ortaya çıkan beklenmedik gerçekler, birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecek.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

Sadakatsiz saat kaçta başlıyor?

Sadakatsiz dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet görüntüleri, daha sonra ise yeni bölümü dizi severlerin beğenisine sunulacak.

Sadakatsiz nerede çekiliyor?

Kanal D ekranlarında her hafta Çarşamba günü yayınlanan Sadakatsiz dizisi Tekirdağ’da çekiliyor. Dizinin çekimlerinin büyük bölümü Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yapılıyor. Dizide ekranlara gelen hastane Süleymanpaşa’da bulunuyor.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi