Şampiyon dizisinin 22. Bölümü TRT 1 ekranlarında dizi severler ile buluşacak. Şampiyon yeni bölüm yayın günü ve detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? Şampiyon dizisi hangi gün oynuyor? Şampiyon dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Şampiyon dizisi neden yok, yeni bölüm bugün var mı? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Şahin Kendirci’nin yer aldığı dizinin yayın ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

ŞAMPİYON DİZİSİ NEDEN YOK, ŞAMPİYON BU AKŞAM VAR MI?

Şampiyon dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümü kendi gününde ve saatinde yayınlanacak. Şampiyon dizisinin yeni bölümü bu akşam var.

ŞAMPİYON DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Şampiyon dizisi yeni bölüm 1 Mart 2020 Pazar günü oynuyor. Sevilen dizinin son bölümünde Fırat, Steiger maçından geri çekildiğini bir basın toplantısıyla açıklayacak ve Suna ile arasındaki ipler gerilecek. Suna’nın Güneş’i kullanmasından dolayı Fırat çileden çıkacak. Zafer ise Fırat’ın ani kararına tepki gösterecek.

ŞAMPİYON DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Şampiyon dizisi son bölüm TRT 1 kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Şampiyon’un yeni bölümünde Suna, İzmir’e taşınmaya karar veriyor. Kerem ise Steiger’in menajerine maç teklifinde bulunuyor ve Kerem ile Steiger ringde karşı karşıya geliyor.