Fox TV’de yayınlanan Şef Akademi programının detayları araştırılıyor. Şef Akademi yarışmacıları isimleri 2021 kim, Şef Akademisi sunucusu kim, Şef Akademi nerede çekiliyor ve Şef Akademi Doğada nerede çekiliyor Şef Köy nerede sorularının yanıtları merak ediliyor. Provizyon Medya tarafından çekilen ve yapımcısı Ufuk Coşkun olan yemek programının bir sunucusu ve 3 jüri üyesi bulunuyor. Jüri koltuğunda Ayhan Sicimoğlu, Arda Türkmen ve Ali Ronay’ın oturduğu programda kıyasıya bir rekabet ekranlara geliyor.

Şef Akademi yarışmasında, şef adayları arasındaki mücadelede 15 yarışmacı ünlü şeflerin karşısına çıkıyor. Yemek konusundaki yeteneklerini sergileyen yarışmacılar, bireysel ve ekip olarak da birbirleri ile rekabete giriyorlar. Elemelerin ardından akademiye kabul edilen 15 yarışmacı, üçer kişilik takımlarla mücadele ederek mutfak hünerlerini konuşturmaya devam edecekler.

Ayrıca hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Şef Akademi Doğada programında da yine mücadele sürecek. Yarışmacılar bu mücadelelerde eleme geceleri için koruma kazanmaya çalışacak ve farklı avantajlara sahip olacaklar. Doğal tarımın yapıldığı

Şef Akademi yarışmacıları isimleri 2021

  • Şef Akademi Yeşil Takım yarışmacıları: Dilan Çelik, Murat Giresun, Emrah
  • Şef Akademi Mavi Takım yarışmacıları: Yağız Şenol, Ruşa Durmaz, Elif
  • Şef Akademi Mor Takım yarışmacıları: Antonio Stokes, Arzu Gasimova, Çağlar
  • Şef Akademi Kırmızı Takım yarışmacıları: Furkan Güçtekin, Ayten Yıldız, Berat
  • Şef Akademi Turuncu Takım yarışmacıları: Muhammet Ermiş, Tolga Bozok

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv

Şef Akademi sunucusu kim?

Şef Akademi yemek programı yarışması sunucusu Öykü Serter’dir. Medya sektörüne DJ’lik yaparak başlayan Serter, yıllar içinde farklı kanallarda birçok program ve yarışmanın sunuculuğunu üstlendi. Ayrıca önemli ödül gecelerinde de sunuculuk yapan Serter, bir çok ödülün de sahibi olmuştur.

Şef Akademi nerede çekiliyor?

Fox TV’de yayınlanan Şef Akademi yemek programı İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde çekiliyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme’de bulunan Fox TV stüdyolarında çekilen yarışma programının İstanbul’da farklı çekim yerleri de bulunuyor. Şef Akademi Doğada programı Beykoz’da bir çiftlikte çekiliyor. Yarışmada Şef Köy olarak görülen yer Beykoz’dadır.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi