2020’de televizyon ekranlarında yayınlanan birbirinden iddialı diziler reyting mücadelesi veriyor. Bu dizilerden biri de Star TV’de Pazartesi günleri yayınlanan Sefirin Kızı dizisi. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sefirin Kızı 9. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorularına cevap arayan dizi severler, Sefirin Kızı fragman detaylarını ve yayın gününe dair ayrıntıları araştırmayı sürdürüyor. Sancar Efeoğlu rolünde ünlü oyuncu Engin Akyürek’in, Sefirin Kızı Nare rolünde ise genç oyuncu Neslihan Atagül Doğulu’nun başrol oynadığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Gediz rolünde Uraz Kaygılaroğlu, Yahya rolünde Doğukan Polat, Elvan rolünde Hivda Zizan Alp var. Dizinin kötü karakterleri ise Erhan Alpay’ın canlandırdığı Akın ve deneyimli oyuncu Erdal Küçükkömürcü’nün canlandırdığı Sefir Güven karakteri olarak görülüyor. Dizinin merak edilen fragman detayları ortaya çıktı.

SEFİRİN YENİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Gediz ile Akın karşı karşıya gelecek. Akın’ın adını ablasıyla aynı cümlede geçirdiğini duyan Gediz Sancar’a yumruk atacak. Sancar ise Gediz’in yumruklarına karşılık vermeyecek ve cezasına razı olacak. Sancar Efeoğlu, yeni bölümde Gediz’den gizli şekilde Müge’nin peşine düşecek. Nare de aynı şekilde gizli olarak Müge’nin peşinde olacak. Nare’nin amacı ise Müge’ye Akın’ın gerçek yüzünü göstermek olacak.

SEFİRİN KIZI 9. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Sefirin Kızı dizisi 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı’nın yeni bölümünde farklı amaçlarla aynı hedefin peşinde olan Sancar ile Nare’nin yolları aynı videoda kesişecek. Güven Bey’in telefonunda kayıtlı olan videonun içeriği yeni bölümde ortaya çıkıyor. Buna göre videoda, Akın’ın Montenegro’da Nare’ye saldırdığı, Nare’nin ise Akın’ı bıçakladığı görüntüler vardır. Güven Bey bu videoyu Sancar’a izletir ve bir taşla iki kuş vurmak ister. Güven Bey’in niyeti Akın’ın ölmesi, Sancar’ın ise hapse girmesidir.

SEFİRİN KIZI HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çekimleri Muğla’nın Bodrum ilçesinde ve farklı ülkelerde yapılan Sefirin Kızı dizisi son bölümü 17 Şubat 2020 Pazartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanacak. Sefirin Kızı dizisi saat 20.00’de dizi severler ile buluşacak.