Kanal 7’nin Hint yapımlarından olan Sensiz Olmaz dizisi tekrar bölümleri ile yeniden yayınlanmaya başladı. Sensiz Olmaz 9. Bölüm fragmanı özeti izle 27 Mayıs Perşembe tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Orijinal adı RangRasiya olan dizide heyecan giderek tırmanıyor.

İlk yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Hint dizisi Kanal 7’de günlük olarak yayınlanıyor. Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı özeti izle son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Dizide genç bir köylü kızı olan Parvati ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra arasında yaşanan büyük aşkın öyküsü ekranlara taşınıyor. Dizinin başrollerini ünlü oyuncu Sanaya Irani ile Ashihs Sharma paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Ankita Sharma, Ananya Khare, Sanjiv Jotangia rol alıyor.

sıla türkoğlu boyu kaç sevgilisi kim oynadığı diziler

Sensiz Olmaz 9. Bölüm fragmanı özeti izle

Sensiz Olmaz dizisi 9. Bölüm fragmanı özeti olan son tanıtım yayına girdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Sidharth Sengupta oturuyor. İlk olarak 2013 yılında ekranlara gelen dizi tekrar bölümleri ile izleyici ile buluşuyor.

Sensiz Olmaz yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Sensiz Olmaz dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Romantik ve dram türleri ile ekranlara gelen Hindistan yapımı dizinin senaryosunu Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah yazdı.

Sensiz Olmaz 27 Mayıs özeti fragmanı izle

Sensiz Olmaz dizisi yeni bölüm özeti fragmanı izle araması yapanlar için tanıtım yayınlandı. Dizide, çocuk yaşlarda annesinin evi terk etmesi sonucu psikolojik bir çöküntü yaşayan Rundra, mesleğine tutkuyla bağlı, disipline önem veren amansız ve katı kuralları olan bir subaydır. Güzelliği ile etraftaki bütün erkeklerin üzerine çekmeyi başaran Parvati ise uzun yıllar önce, güvenlik güçleri tarafından yürütülen bir operasyonda hem annesini hem de babasını kaybetmiştir. Ancak Parvati tüm bu olumsuzluklara rağmen hayata olumlu bakmakta ve bir gün seveceği insanı bulacağına inanarak yaşamaktadır.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv