Survivor 131. Bölüm fragmanı olan Survivor yeni bölüm fragmanı tanıtımı 2020 TV8’in sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Dörtlü final öncesi son yarış bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak. Büyük bir mücadelenin sergileneceği yarışmada Elif Yıldırım Gören birlikte hangi ismin eleme adayı olacağı belli olacak. Survivor 2020’de en son potaya Sercan Yıldırım, Berkan Karabulut ve Yasin Obuz girmiş, en az SMS oyunu alan Sercan Yıldırım yarışmadan elenmişti. Son haftalardaki yükselen grafiği ile dikkat çeken Sercan Yıldırım’ın elenmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti. Acun Ilıcalı da konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve Sercan’ın yükselen grafiğine rağmen en az SMS oyu alan isim olduğunu, elenmesinin tek sebebinin bu olduğunu dile getirmişti. Sercan Yıldırım’a en yakın isim olan Elif Yıldırım Gören ise Cemal Can Canseven’in dokunulmazlık kazanması üzerine aday gösterdiği isim oldu. Survivor son bölüm fragmanı soruları cevaplamıyor ancak yeni bölümde büyük heyecan yaşanacağı görülüyor. TV8’in sevilen yarışma programında finale adım adım yaklaşılıyor.

SURVİVOR 131. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Survivor 131. Bölüm fragmanı TV8 tarafından yayınlandı. Fragmanda, son beşe kalan Cemal Can, Berkan, Barış, Elif ve Yasin’in kazandıkları yarışların sonrasında sevinmeleri tanıtıma yansıdı. Survivor 2020 yarışması 14 Temmuz Salı günü final yapacak ve Survivor’da bu yıl şampiyon olacak isim ortaya çıkacak. Finale adım adım ilerleyen yarışmada yeni bir dokunulmazlık oyunu ve son bir beşli mücadele sergilenecek.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI 2020

Survivor yeni bölüm fragmanı tanıtımı 2020 ekranlardaki yerini aldı. TV8 ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor 2020’de finale sayılı günler kaldı. Önümüzdeki Salı günü final bölümü yayınlanacak yarışmada kimin şampiyon olacağı merakla bekleniyor.