TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ödül oyunu oynanacak. Survivor 6 Nisan Pazartesi fragmanı izleyici ile buluştu. Bu hafta Survivor’da ünlüler takımından bir isim adaya veda edecek. Survivor 38. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor yeni bölüm fragmanı ne oldu? Soruları yanıt buldu. Bu haftaki elemede ünlüler takımından Parviz Abdullayev ve Ezgi’nin ismi çıkmıştı. Bu 2 isme yarın akşam 2 isim daha eklenecek ve yapılan oylamanın ardından bir isim adaya veda edecek. Survivor son bölüm fragmanı ise ödül oyununa dair kareleri paylaşıyor. Yeni bir mücadelede 2 takım ter dökecek.

SURVİVOR 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor 38. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’da bu akşam ödül oyunu oynanacak. Survivor son bölüm fragmanı bir çok soruya da yanıt oldu. Eleme öncesinde 2 takım kıyasıya mücadele edecek. Şu an adadan gitmeye en yakın olan 2 isim Parviz Abdullayev ve Ezgi Hocaoğlu oldu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI (6 NİSAN PAZARTESİ)

Survivor yeni bölüm fragmanı olan 6 Nisan Pazartesi fragmanı izleyici ile buluştu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programı olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması bu yıl birbirinden renkli yarışmacıları ile ekranlara geliyor. Ünlüler Takımı’nda Mert Öcal, Sercan Yıldırım ve Elif Yıldırım Gören ile Aycan Yanaç’ın öne çıktığı, Gönüllüler Takımı’nda ise Barış Murat Yağcı, Evrim Keklik, Yasin Obuz ve Yunus Emre Özden’in öne çıktığı bir hafta izliyoruz.