TV8’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm heyecanı ile devam ediyor. Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 88. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Survivor’ın yayınlanan son bölümünde bayram programının devamı ekranlara geldi ve yine birbirinden eğlenceli oyunlar ve görüntüler izleyiciler ile buluştu. Daha sonra ise Acun Ilıcalı ile birlikte tüm yarışmacılar sosyal medyada rekor denemesi için canlı yayına geçti. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından yapılan canlı yayın rekor denemesinde alt limit 2 milyon kişi olarak duyurulmuştu. Survivor 2020 ekibi canlı yayın rekorunu kırdı ve 3,5 milyonun üstüne çıktı. Survivor son bölüm fragmanı 2020 olan Survivor 26 Mayıs Salı fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Yeni bölümde eğlencenin dibine vurulacak. Survivor fragman ve tanıtım detayları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR 88. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 88. Bölüm fragmanı TV8’in sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Yarışmacılar yeni bölümde büyük bir eğlenceye katılacak. Şov programında çılgınlar gibi eğlenecek olan yarışmacılar, parkurlarda biriken stresi eğlenceli programda atacaklar.

SURVİVOR 26 MAYIS SALI FRAGMANI TANITIMI YAYINLANDI

Survivor 2020’nin 26 Mayıs Salı fragmanı tanıtımı yarışma severler ile buluştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programının son bölümünde renkli görüntüler, dans şovları ve müzik etkinlikleri TV8 ekranlarında olacak ve bayram coşkusu Dominik’te devam edecek.

Survivor 2020 neden deniz kenarında yapılmıyor, neden nehir kenarındalar?