Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 94. Bölüm fragmanı tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. TV8’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının son bölümünde yine büyük bir mücadele parkura yansıdı ve yarışı Gönüllüler Takımı kazandı. Ünlüler Takımı’nda yeniden büyük bir üzüntü meydana geldi ve ardı ardına oyunlar kaybeden kırmızı takımdan bir isim Salı akşamı adaya veda edecek. Oyunların ardından Dominik’te Ada Konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı yeni takımların nasıl oluşacağı hakkında bilgi verdi. Kalan 10 yarışmacı bireysel olarak parkura çıkacak ve en iyi 4 yarışmacı kendi arasında mücadele edecek. En iyi 2 yarışmacı takım kaptanı olacak ve yeni takımları seçecek. Survivor son bölüm fragmanı tanıtımı olan Survivor 1 Haziran fragmanı ekranlara geldi. Fragmanın en dikkat çeken kısmı Acun Ilıcalı ile Yunus Emre Özden’in diyaloğu oldu.

SURVİVOR 94. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI – SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI 2020

Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı olan Survivor 94. Bölüm fragmanı tanıtımı TV8’in sosyal medya mecralarından yarışma severler için paylaşıldı. Dominik’te ödül oyunu oynanacak ve kazanan takım arazi araçlarına binip önce bir arazi gezisine çıkacak. Daha sonra malikaneye gidip yemek yiyecekler ve SPA’ya girecekler.

SURVİVOR 1 HAZİRAN FRAGMANI – SURVİVOR SON BÖLÜM FRAGMANI 2020

Survivor son bölüm fragmanı 2020 tanıtımı olan Survivor 1 Haziran Pazartesi fragmanı yayına girdi. Tanıtıma Yunus Emre’nin isyanı damga vurdu. Karşı takımı eleştiren Yunus Emre, gereğinden fazla sevinç gösterilerinin yapıldığını söyledi. Parkurda ise Yunus Emre ile Berkan Karabulut’un tartışması ekrana geldi. Tartışmaya Acun Ilıcalı el koydu ve Yunus Emre Özden’i uyardı. Yunus Emre Özden’in gülerek karşılık vermesi üzerine ise oyundan ihraç ederek dışarı gönderdi.

Survivor 2020 neden deniz kenarında oynanmıyor?