Survivor yarışması, yine her sezon olduğu gibi başlar başlamaz reytingleri altüst etti. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı özelliğini taşıyan Survivor, binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Geçtiğimiz sezon Türkiye - Yunanistan formatıyla yapılan ancak bu sezon ünlüler-gönüllüler mücadelesine geçiş yapılan yarışmada birçok tanıdık isim yer alıyor. Ünlüler takımında yer alan Aycan Yanaç'ın hayatı, yaşı, memleketi, boyu ve kilosu araştırılmaya devam ediyor. Peki Survivor Aycan Yanaç kimdir? İşte detaylar...

SURVİVOR AYCAN HAYATI

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç, Almanya'da dünyaya geldi ve küçük yaşlarda spora başladı. Futbola olan ilgisini fark eden Aycan, Nürnberg'de futbol oynamaya başladı. Forvet mevkisinde forma giyen Aycan, kısa sürede dikkat çekti ve genç milli takım kadrosuna çağrıldı. Milli takımda oynamaya başladıktan sonra Köln'e transfer olan Aycan, 2018 yılında Türkiye Kadın Milli Takımı'na çağrıldı ve ilk kez milli takım forması giydi. Aycan Yanaç, yarışma öncesinde hayatını Almanya'da sürdürmekteydi.

SURVİVOR AYCAN YAŞI

Survivor yarışmacılarından Aycan, 1998 yılında doğdu ve 21 yaşında. Aycan Yanaç'ın 21 Kasım doğumlu olduğu ifade ediliyor.

SURVİVOR AYCAN MEMLEKETİ

Survivor yarışmacılarından Aycan, Almanya'da doğdu. Nürnberg'de dünyaya gelen Aycan'ın ailesinin nereli olduğu ise bilinmiyor.

SURVİVOR AYCAN MESLEĞİ - NE İŞ YAPIYOR

Survivor yarışmacılarından Aycan, futbol oynamaya devam ediyor. Survivor Aycan, son olarak Alman takımlarından Köln'de forma giydi.