Survivor yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Reyting sıralamasında zirvedeki yerini kaptırmayan ve Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olan Survivor yarışması, birbirinden zorlu mücadelelere sahne oluyor. Survivor izleyicilerinin yarışmacılarla ilgili yaptığı araştırmalar da sürüyor. Survivor yarışmacılarından Barış'ın aslen nereli olduğu, yaşı, boyu, kilosu, ne iş yaptığı ve evli olup olmadığı da merak ediliyor. Survivor yarışmacılarından Barış'la ilgili merak edilenleri, haberimizde bulabilirsiniz.

SURVIVOR BARIŞ ASLEN NERELİ?

Annesi Almanya doğumlu, babası ise Yunanistan göçmeni olan Barış, İzmir Alaçatı'da doğdu.

SURVIVOR BARIŞ YAŞI

21 Ocak 1991 yılında doğan Barış, 29 yaşındadır.

SURVIVOR BARIŞ BOYU

Survivor yarışmacılarından Barış'ın boyunun 1,92 olduğu ifade ediliyor.

SURVIVOR BARIŞ KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Barış, yarışmaya katıldıktan sonra en çok kilo veren isimler arasında yer alıyor. Barış, 103 kilo olarak geldiği yarışmayı 91 kilo olarak sürdürüyor.

Survivor Barış aslen nereli? Yaşı, boyu, kilosu, mesleği, evli mi, burcu

SURVIVOR BARIŞ MESLEĞİ - NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacılarından Barış, uluslararası ilişkiler eğitimi aldı. Bir yandan da Efes Pilsen'de basketbol oynayan Barış, sakatlığının ardından basketbolu bırakmak zorunda kaldı. Milano'da modelliğe adım atan, Brezilya ve İsveç'te modellik yapan Barış, daha sonra dizilerde yer almaya başladı. Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde rol alan Barış, kariyerini bu alanda sürdürüyor.

SURVIVOR BARIŞ EVLİ Mİ?

Survivor yarışmacılarından Barış evli değil. Barış Murat Yağcı'nın daha önce ismi İrem Derici ve Brenda Patea ile anılmıştı.

SURVIVOR BARIŞ BURCU NE?

Survivor yarışmacılarından Barış, 21 Ocak tarihinde doğdu ve kova burcudur.