Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın hayatı, biyografisi ve aslen nereli olduğu ile burcu merak ediliyor. Survivor Barış kim? Survivor Barış nereli, yaş kaç? Survivor Barış’ın boyu kaç? Survivor Barış hangi burç? Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın mesleği ne? Sorularına yanıt aranıyor. Ünlüler Takımı’nda yarıştığı sürede takım arkadaşları ile iyi anlaşamayan ve kendi isteği ile Gönüllüler Takımı’na geçen Barış Murat Yağcı, bu takımında da sorunlar yaşamıştı. Sessiz yapısı ile dikkat çeken ve tamamen yarışlara konsantre olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı hakkındaki detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR BARIŞ KİM?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir’de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler okuyup mezun olan Barış Murat Yağcı, sporcu kimliğini pekiştirmek için Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümüne kaydoldu ve eğitimine devam ediyor. İzmirspor ve Efes Pilsen Spor Kulübünde basketbol oynayan ve 8 yıllık basketbol kariyerinin ardından sakatlığı nedeniyle bırakmak zorunda kalan Barış Murat Yağcı, kariyerine model ve oyuncu olarak devam ediyor.

Survivor Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında, nereli, futbol takımı, boyu kaç?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’nin etkili yarışmacılarından olan Barış Murat Yağcı Çeşme İzmirli. Çeşme’nin Alaçatı Mahallesi’nde dünyaya gelen ve turistik mahalle Alaçatı’da büyüyen Barış Murat Yağcı, Milona şehrinde gastronomi eğitimi de gördü.

SURVİVOR BARIŞ’IN YAŞ KAÇ?

1991 yılında dünyaya gelen Survivor Barış’ın yaşı 29’dur. Birçok ülkede modellik yapan Barış Murat Yağcı, Best Model Of Turkey yarışmasının da birincisidir.

Survivor Mert Öcal kimdir, biyografi, kaç yaşında, nereli, dizileri, eşi kim?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ?

Survivor parkurlarında çevikliği ile dikkat çeken Barış’ın boyu 192 cm’dir. 91 Kilo olan Barış Murat Yağcı ünlü oyuncu Birce Akalay’ın da kuzenidir.

SURVİVOR BARIŞ HANGİ BURÇ?

21 Ocak’ta doğan Survivor Barış Murat Yağcı Kova burcudur. Geçtiğimiz yıllarda birçok ünlü isimle adı anılan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin muhtemel şampiyon adayları arasındadır.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, yaşı, kilosu, nereli, boyu kaç?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN MESLEĞİ NE?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı manken, model ve oyuncudur. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynayan Barış Murat Yağcı, Survivor Gönüllüler Takımı’nda mücadeleye devam ediyor.