Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı kadrosunda yarışan Barış Murat Yağcı, yarışmaya Ünlüler Takımı’nda başlamış ve takım arkadaşları ile sorunlar yaşamıştı. Daha sonra takım değiştiren ve performansı artışa geçen Barış Murat Yağcı’nın boy ve yaş bilgisi ile kim ve nereli olduğu, memleketi, burcu ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış kim? Survivor Barış Murat Yağcı aslen nereli? Survivor Barış hangi burç? Survivor Barış’ın mesleği ne? Soruları yanıt arıyor. Survivor 2020 performans tablosunda ikinci sırada olan, birebir oyunlarda 61 galibiyet, 34 mağlubiyet alan Barış Murat Yağcı’nın özgeçmiş bilgileri ile yaşamına dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. 91 kilo olan ve sadece oyunlara adapte olan Barış Murat Yağcı, sessizliği ve tartışmalardan uzak durması ile dikkat çekiyor.

Survivor Aycan Yanaç kim, ne iş yapıyor, mesleği ne? Survivor Aycan aslen nereli, burcu ne?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

Survivor yarışmacısı Barış Murat Yağcı 29 yaşında. 1991 doğumlu olan Barış Murat Yağcı, son haftalarda etkili bir performans sergileyemiyor ancak buna rağmen istatistiklere göre yarışmanın en iyi isimleri arasında yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ KİM?

Survivor 2020’de yarışmayı sürdüren Barış Murat Yağcı 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Çeşme Alaçatı doğumlu olan Barış Murat Yağcı 8 yıl profesyonel olarak basketbol oynadı ve sakatlanarak modellik ve oyunculuk kariyerine başladı.

Survivor Mert kaç yaşında, nereli? Survivor Mert kimdir, boyu kaç cm? Mert Öcal’ın burcu nedir?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı aslen İzmir Çeşmelidir. Barış’ın ailesinin Çeşme Alaçatı’da yaşadığı biliniyor.

SURVİVOR BARIŞ HANGİ BURÇ?

Survivor Türkiye yarışmasında yer alan Barış Murat Yağcı Kova burcudur. Türkiye’nin en prestijli yarışmaları arasında sayılan Best Model Of Turkey’e de katılan ve birinci olarak ilan edilen Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin de potansiyel şampiyon adayları arasında sayılıyor.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ’IN MESLEĞİ NE?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı’nın mesleği modellik ve oyunculuktur. Birçok dizide rol alan ve modellik kariyerine de devam eden Barış Murat Yağcı, Kiralık Aşk, Kocamın Ailesi ve Şevkat Yerimdar dizilerinde oynadı.

Barış Murat Yağcı