Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve oynadığı diziler ile boy ve kilo bilgisi ile burcu merak ediliyor. Survivor Barış’ın boyu kaç cm? Survivor Barış hangi burç? Barış Murat Yağcı’nın dizileri hangileri? Soruları yanıt arıyor. Survivor haftalık performans tablosunda 24 puanla tüm yarışmacıları geçen ve birinci sırada yer alan Barış Murat Yağcı, hırçın hareketleri ve tartışmaları ile de yarışmaya damga vurmayı sürdürüyor. Survivor 2020’nin en dikkat çeken isimlerinden olan Barış Murat Yağcı’nın hayatı ve hakkındaki diğer merak edilenlerin cevapları haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN BOYU KAÇ CM?

Survivor 2020 yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın boyu 192 cm’dir. Survivor’a katıldığı hafta 103 kiloda olan Barış, geçtiğimiz hafta yeniden tartılmış ve 91 kiloya düştüğü anlaşılmıştı. 29 yaşındaki yarışmacı Best Model Of Turkey’de birincilik kazanan ve modelliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan bir kariyere imza atıyor.

Yasin Obuz aslen nereli, yaş kaç, evli mi, burcu ne, kimdir?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ HANGİ BURÇ?

21 Ocak 1991 doğumlu olan Survivor Barış Kova burcudur. İzmir’de doğan ve İzmirspor’da basketbol da oynayan Barış Murat Yağcı İtalya, Brezilya ve İsveç gibi ülkelerde de modellik yaptı.

Ardahan nereli, boyu kaç, yaş, evli mi, burcu ne?

Barış Murat Yağcı

BARIŞ MURAT YAĞCI’NIN DİZİLERİ

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın oynadığı dizileri arasında Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizileri var. Barış Murat Yağcı’nın ayrıca oyuncu Birce Akalay ile de kuzen olduğu biliniyor.

Berkan Karabulut kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç?

Barış Murat Yağcı