Survivor'da bu sezon ünlüler - gönüllüler mücadelesi gerçekleşiyor. İki takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışma, her akşam on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Başladığı günden itibaren en çok izlenen yapımlar arasına giren Survivor yarışması, izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Survivor yarışmasını izleyen kişiler, yarışmacılarla ilgili çeşitli aramaları da gerçekleştiriyor. Yarışmada yer alan isimlerin hayatlarını araştıran izleyiciler, sorularına yanıt alıyor. Survivor yarışmasında en çok merak edilen isimlerden biri de Berkan oldu. Survivor izleyicileri, Berkan'ın hangi sporu yaptığını, memleketini, oynadığı diziler, evli olup olmadığını ve elenip elenmediğini araştırıyor. Survivor Berkan'la ilgili tüm detaylar, haberimizde...

SURVIVOR BERKAN HANGİ SPORU YAPIYOR

Survivor Berkan, daha önce futbol ve basketbol oynadı ve şu an kendi açtığı fitness salonunda eğitimci olarak kariyerine devam ediyor.

Survivor Berkan hangi sporu yapıyor, memleketi, oynadığı diziler, evli mi, elendi mi?

SURVIVOR BERKAN MEMLEKETİ

Survivor Berkan İstanbul'da doğdu ancak ailesinin Yugoslav göçmeni olduğu ifade ediliyor.

SURVIVOR BERKAN OYNADIĞI DİZİLER

Survivor Berkan'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri de oynadığı diziler oluyor. Survivor Berkan'ın herhangi bir oyunculuk geçmişi bulunmuyor.

Survivor Berkan hangi sporu yapıyor, memleketi, oynadığı diziler, evli mi, elendi mi?

SURVIVOR BERKAN EVLİ Mİ

Survivor Berkan'ın evli olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Survivor Berkan'ın şu an Lale Zuzanna Onuk ile birlikte olduğu kaydediliyor.

SURVIVOR BERKAN ELENDİ Mİ

Survivor yarışmacılarından Berkan elenmedi ve yarışmaya devam ediyor.