Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınına devam eden Survivor 2020 yarışmacıları arasında olan Burak Yurdugör, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor Burak Yurdugör kimdir, kaç yaşında? Survivor Burak nereli, boyu kaç, burcu ne? Sorularına yanıt aranıyor. Gönüllüler Takımı’nın sessiz yarışmacıları arasında olan ve henüz iddialı bir çıkış yakalayamayan Burak Yurdugör’e dair detaylar ortaya çıktı.

SURVİVOR BURAK YURDUGÖR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmacıları arasında yer alan Burak Yurdugör İstanbul doğumludur. Survivor Burak 21 yaşında. Bir kız kardeşi olan Burak Yurdugör, babaannesi ve ailesi ile birlikte yaşıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma Uçuş Harekat Bölümü mezunu olan Yurdugör, Anadolu Üniversitesi Havacılık Yönetimi'nde eği’imine devam ediyor.

SURVİVOR BURAK NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Burak Yurdugör İstanbulludur. Babası İsviçre Zürih doğumlu olan Burak Yurdugör’ün kökeni aslen Yemen’e dayanıyor.

SURVİVOR BURAK BOYU VE BURCU NEDİR?

Survivor Burak Yurdugör’ün boyu ve burcuna dair bilgi bulunmuyor. Burak Yurdugör sporla ise erken yaşlarda tanışıyor. Yüzme ile basketbolu birlikte götüren, üniversite yıllarında ise kısa süre Amerikan futbolu oynayan Survivor Burak, crossfit ve fitness ile de yakından ilgileniyor.