Survivor 2020’de yine heyecan dolu bir bölüm ekranlara geldi. Yarışma severlerin merak ettiği konuların başında Survivor Büyük Oylama sonuçları 2020 nedir / ne oldu? Sorusu geliyor. Survivor 18 Haziran 2020 sms oylaması sonuçları soruları yanıt buldu. Survivor’da bu akşam kaptanlık oyunu oynandı. Kırmızı Takımın kaptanı Elif Yıldırım Gören, Mavi Takımın kaptanı ise Yasin Obuz oldu. Kırmızı Takımda Elif ile birlikte Sercan Yıldırım, Berkan Karabulut ve Evrim Keklik yer aldı. Mavi Takımda ise Yasin ile birlikte Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı yer aldı. 2 takım erzak oyununda karşı karşıya geldi ve mücadeleyi Elif, Sercan, Berkan ve Evrim’in takımı 10’a 7 kazandı. Mücadelenin ardından Berkan Karabulut ile Evrim Keklik arasındaki gerginlik dikkat çekti. İkili uzun bir tartışma yaşadı. Daha sonra ise ada konseyi toplandı ve büyük oylamaya geçildi.

SURVİVOR BÜYÜK OYLAMA SONUÇLARI 2020 NEDİR / NE OLDU?

Survivor Büyük Oylama sonuçları 2020’nin sıralaması açıklanmayacak. Her hafta bir isim adaya veda etmeye devam edecek. Son 24 saatte verilen oylarla her hafta hangi ismin eleneceği belirlenecek. Önümüzdeki salı günü hangi ismin en az oy aldığı Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak.

Survivor 2020 neden deniz kenarında oynanmıyor?

SURVİVOR 18 HAZİRAN SMS OYLAMASI 2020

Survivor 18 Haziran sms oylaması 2020 sona erdi. Oylama sonucunun açıklanması bekleniyordu ancak Acun Ilıcalı sıralamayı açıklamadı. Survivor 2020'de sms oylamasının ne olduğu sorusu elenen yarışmacılar ile belli olacak. Elenen yarışmacı en az oyu alan yarışmacı olacak.