Survivor 2020’ye düşük bir performans ile başlayan ancak devam eden haftalarda performansı yükselişe geçen Cemal Can Canseven, yarışmayı bırakmayı düşünürken bir anda galibiyetler kazanmaya başlamış ve yarışmaya sıkı sıkıya sarılmıştı. Her geçen gün şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Cemal Can Canseven, bu performansı ile şampiyon olmayı başarmıştı. Masterchef 2020’ye konuk olarak katılan Cemal Can Canseven’in hayatı araştırılmaya devam ediyor. Survivor Cemal Can Canseven kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Cemal Can Canseven şimdi ne iş yapıyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Survivor 2020’yi yüzde 55’lik bir başarı grafiği ile tamamlayan Cemal Can Canseven, girdiği 495 mücadelenin 273’ünü kazanmış, 222’sini ise kaybetmişti. Birebir mücadelelerde 123 oyun kazanan ve 106 oyun kaybeden Cemal Can Canseven, yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarmış ve Survivor 2020’yi birincilikle bitirmeyi başarmıştı. Masterchef’e konuk olan Cemal Can Canseven’in biyografi bilgileri, kim ve aslen nereli olduğu ile yaş ve boyu ile mesleği hakkındaki sorular yanıt buldu.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven 25 Mayıs 1995 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Cemal Can’ın ismi dedesinden ve Can Bartu’dan geliyor. Lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Cemal Can Canseven, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nde eğitim gördü. İstanbul’a model olmak için giden Cemal Can Canseven, eğitimini bir süreliğine dondurdu ve İstanbul DJ Akademi’de DJ’lik eğitimi aldı. İlk DJ’lik kariyerine İzmir’de başlayan ve İstanbul’da devam eden Cemal Can, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç’in de yakın arkadaşıdır. Fenerbahçe taraftarı olan Cemal Can Canseven, Survivor 2020’ye katıldı ve şampiyon oldu.

Masterchef Somer Sivrioğlu nereli, restaurantı nerede, doğum tarihi, burcu ne?

Cemal Can Canseven

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KAÇ YAŞINDA?

1995 doğumlu Survivor 2020 yarışmacısı Cemal Can Canseven 25 yaşındadır. Cemal Can Canseven’in kendisinden 9 yaş büyük bir ablası var. Survivor’a katıldığında 85 kilo olan Cemal Can, yarışmada 73 kiloya kadar düşmüştü. 1.86 cm boyunda olan Cemal Can ikizler burcudur.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN NERELİ?

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven İzmirlidir. Cemal Can’ın annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir. Cemal Can’ın ailesi İzmir’in Foça ilçesinde yaşıyor. Cemal Can Canseven İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

Cemal Can Canseven

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN ŞİMDİ NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020 şampiyonu olan Cemal Can Canseven DJ’lik, modellik ve reklam oyunculuğu işi yapıyor. Bunun yanı sıra yeni projelere imza atmak için hazırlık yapan Cemal Can Canseven, hem sosyal medyada hem de iş yaşamında yeni atılımlarda bulunmaya hazırlanıyor.

Masterchef nerede çekiliyor?

Cemal Can Canseven