Sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile bağlantısı ve boyu merak edilen Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven’in hakkında merak edilenler yanıt buldu. Survivor Cemal Can’ın boyu kaç? Survivor Cemal Can Canseven’in Danla Biliç ile bağlantısı nedir? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Gönüllüler Takımı’nın sempatik yarışmacısı Cemal Can Canseven hakkında detaylı bilgi öğrenmeye çalışıyor. Cemal Can’ın hayatı ve hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR CEMAL CAN’IN BOYU KAÇ?

1996 İzmir doğumlu olan Survivor yarışmacısı Cemal Can Canseven’in boyu 1.86 cm’dir. Survivor’a geldiğinde 85 kilo olan, Survivor’da 12 kilo vererek 73 kiloya düşen Cemal Can Canseven’in geçtiğimiz yıllarda 120 kiloya kadar çıktığı, daha sonra sıkı bir diyetle 40 kilo verdiği biliniyordu. 24 yaşında olan Cemal Can Canseven liseyi İzmir’de, üniversiteyi İstanbul’da okudu.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN DANLA BİLİÇ BAĞLANTISI NEDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Cemal Can Canseven’in Danla Biliç ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. Cemal Can, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç ile 7 yıldır arkadaş olduklarını ve çok yakın olduklarını her fırsatta dile getiriyor. Danla Biliç de, yakın arkadaşı Cemal Can Canseven’e desteğini sürekli belirtiyor.